mandag 13. april 2009

Påskeferie

Onsdag ble det tid for tur på Nord-Koster vi gikk til Vettnet og tilbake igjen, vi rakk til og med en tur i butikken på Syd-Koster og på ettermiddagene ble det arrangert påskequiz over VHF og det var skikkelig gøy, for det er ikke bare om å gjøre å vite svaret men man på være kjapp med knappen for å svare også. Jeg er ikke sikker på hvor mange spørsmål vi fikk i løpet av en time men vi vant med 19 rette svar.... : På kvelden ble det besøk på puben og der ble det ganske livelig etterhvert spesielt når det var så mange båtplassen.no venner der samtidig. Etter pubturen var det tid for middag ombord og det ble en stille kveld uten de store festligheter. De fleste tok en stille ombordkveld.

Torsdagen bruket vi til en lang tur rundt på Nord-Koster, vi besøkte gamle klosterruiener ( et underkloster fra Gimsøy Kloster), fyrene og gikk igjennom skogen helt til Nordstrendene, før vi returnerte via teltplassen og Vetten tilbake til båten. Vi spiste middag på puben sammen med våre venner før vi etter middagen avsluttet ombord hos Escada.

Fredag var avreisedag og vi startet turen hjemover til Norge igjen, været var brukbart og vi reiste til Son hvor vi traff Toja (Roy og Unni), vi spiste middag i felleskap ombord hos Toja og det ble en ganske sen kveld.

Lørdag ble det shopping i butikken i Son før vi la kursen mot Oscarsborg via Drøbak for dieselfylling), vi fortsatte samværet med Roy og Unni og denne kvelden ble det middag ombord hos oss før det ble kaffe og avec.

Søndagen brukte vi til å bese Oscarsborg og øyene som festningsanlegget er bygget på.
Vi spiste igjen felles middag og det ble lammestek med tilbehør ombord hos Roy og Unni.

Mandag ble en oppbruddets dag - for nå kommer striskjorta og havrelefsa igjen, påskeferien er slutt å vi må atter sette kursen hjem.

Tusen takk for mange hyggelige opplevelser til alle våre båtvenner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar