tirsdag 7. april 2009

Påskeferie

Det er påskeferie og vi er på båttur. Vi reiste fra Oslo lørdag og lå natten over i Dragsund på Håøya (v/Drøbak) og der var vi helt alene, bortsett fra noen svaner og ender. Vi så også spor etter rådyr. Søndag reiste vi videre nedover Oslofjorden og inn mellom øyene på Hvaler og videre til Strømstad hvor vi ankom ved 15 tiden søndag ettermiddag. I Strømstad var det som vanlig liv og røre i gjestehavna, så vi var ikke alene.

Vi spiste pizza fra Simons Hörna til middag og tok en tidlig kveld. Det ble ikke mye strikking men noen få omganger på dåpskjolen ble det da. Underveis til Strømstad så streika kartplotteren og da ble det gamlemåten med papirkart og kompass, men det fungerer det også. Mandagen gikk med til å få tak i en ny plotter og tusen takk til Belanor i Norge og Garmins svenske importør så løste det seg, vi fikk en splitter ny plotter hos Marieholm Marina i Strømstad. Tusen takk for kjempeservice til dere alle. Vi traff Astor (Inge og Randi) i Strømstad og de skulle også til Koster. I tillegg kom Escada (Rolf Erik og Vivian) nedover også så det blir nok folksomt etterhver ute i Kostersund.

Vi reiste over til Kostersund på Mandag og der ble vi tatt vel i mot av alle Båtplassen.no vennene våre og vi hadde en hyggelig kveld ombord hos Randi og Inge.

Tirsdag ble en sløv dag, dvs. vi gikk tur på Nord-Koster etter frokost og vi hadde fint vær , så det ble en hyggelig tur. ¨Når vi var tilbake i båten ble det lunsj. Fikk strikket ganske mye også mens Ole-Jørgen sov førmiddags hvil. Middagen i dag ble Fiskbullar i Hummersås fra Abbas med poteter og grønne erter. Oppvasken ble tatt i fellesskap og så blir det kaffe og cognac. Strikking blir det lite av i kveld for nå er det kos og hygge med venner som gjelder.

Ha en fortsatt fin påske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar