tirsdag 6. mars 2012

Veldig lenge siden sist...

men tiden har bare løpt fra meg de siste par-tre måneder.

Det har skjedd litt her hos oss i det siste, vi er nå stolte eiere av ei campingvogn m/spikertelt.  Ja for etter flere års påtrykk fra gode venner har vi også kjøpt oss et fritidssted på fjellet, nærmere bestemt på Hagelbu Camping (øverst i Sigdal).  Det er helt nydelig der oppe og vi koser oss.Jeg har til og med forsøkt meg på bortoverski, sist gang tror jeg var i 1998-99 en gang.

Vi har hatt mange flotte helger her siden vi overtok vogna uka før jul.

På strikkefronten har det vært ganske stille, har ikke helt hatt ånden over meg, men det har da blitt litt småtteri,


Akkurat nå om dagen strikker jeg genser til Ole Bastian, den er snart ferdig, holder på med siste erme og håper den blir ferdig idag.  Den strikkes i Abuelita Tjukk Merino fra Pickles. Den skulle egentlig vært ferdig nå sist søndag, men når verktøyet (strikkepinnen) ryker og du ikke får kjøpt noen ny så må man bare vente til man får tak i en.  

I nærmeste fremtid blir det tur til Dublin (15.-18.mars) sammen med gode venner og så er det klargjøring av båten før vi som vanlig reiser av gårde på båttur.  Ikke fjellet på oss nei, når det er isfritt i Frognerkilen så er det ut på tur med båt.  Her er en liten titt fra fjorårets tur.

Vi gleder oss.

1 kommentar:

  1. Så flotte bilder!
    Så flinke dere er til å ta dere ut på tur!
    Og så masse flott du har laget!

    Hilsen "Madame"

    SvarSlett