fredag 30. juli 2010

Ferien er slutt og postkassen full

Så er ferien slutt og vi har hatt en kjempedeilig ferie, vi har vært rundt omkring langs kysten med båten og jeg nevner i fleng, Edholmen (Hvaler), Strømstad, Arholmen (Koster), Havna på Tjøme, Lindholmen i Tønsbergfjorden, Tønsberg, Borøya  og Furøya v/Tvedestrand, Tvedestrand by, Risør, Verdens Ende, Bolærne og Håøya.

Vi har reist og kost oss, både i solskinn,regn og blåst, men uansatt så har vi slappet av og gjort nesten ingenting. Ja, litt har jeg jo gjort da, har strikket noen oppvaskkluter, strikket overdel til en kjole, strikket litt på en genser, så joda, noe har jeg da fått gjort.

Når vi kom hjem i går så lå det masse post, phuuu, men inniblandt regninger og reklame så lå det en pakke fra min strikkevenninne fra International Yarns Swap- gruppen på Ravelry. Jeg har fått noe delig håndfarget garn i lekre blåtoner, markører, maskestoppere til å sette på strikkepinnene, sjokolade, tørket bøffelkjøttt, en lebepomade og et såpestykke laget av geitemelk samt mange postkort fra området der min strikkevenninne bor (ved byen Caspar, Wyoming i USA) - bare se så masse flott jeg fikk.

Skal prøve å bli litt flinkere til oppdatere enn det jeg har vært i det siste.

Ha det flott

1 kommentar:

  1. Hei! Så hyggelig å se deg igjen! *vinke*
    Ferien høres super ut etter min mening! =)
    Den pakken der var jaggu lekker! =)

    SvarSlett