fredag 28. mai 2010

Som dagene går.... og litt Pinneklirr innimellomDagene flyr og ser med skrekk at jeg ikke har vært innom her (borstett fra i går da jeg bare måtte blogge om Awarden jeg fikk fra Smarie på Norsk Strikkeforum). Det har ikke blitt så mye strikking i det siste, men litt har det da blitt, noen oppvaskkluter og en veske (strikket i offwhite Easy fra Sandnes) som jeg fikk ferdig i tide til 17. mai.

Noe som har resultert i at jeg har fått bestilling på å strikke maken i engulgrønnfarge og med lenger hank til en venninne som syntes denne var bare lekker.  Har kjøpt garn og den kommer til å bli strikket i Drops Eskimo nr. 35.

Ellers så har tiden gått med til jobb og vasking av båten, har vasket hele båten innvendig, vasket og hengt opp rene gardiner, støvsugd og og og...
I tillegg har jeg vært to turer hos pappa, så når vi nå denne helgen kaster loss og drar på båttur så gjøres det med god samvittighet. Ikke for det - vi har vært på sjøen både i pinsen og 17.mai helgen.

Her er båtvenner samlet (pinseaften) - gjett hvem som strikker!
Vi var også på tur for å etter vill gressløk og vi fant ganske mye som nå er klippet opp, lagt i glass og puttet i fryser'n og underveis så så vi bokstavlig talt at ut av døden kommer nytt liv (ikke noe morbid) bare se her.

Til og med en
ALLIGATOR dukket opp i Dragsund (på Håøya [øy i Frogn kommune ved Drøbak og Oscarsborg]) !!!!

(Bare tull - synsbedrag - ved lavvann dukket toppen av et skjær opp, men det ligner i alle fall - ikke sant,.


Denne helgen blir det også båttur og vi håper på fint vær så kanskje det blir anledning til å bruke shorts eller kanskje en bikini - vi får se.  Akkurat nå frister det ikke akkurat selv om solen skinner så er det ikke noe sæarlig mer en 12 -15 grader.

Ha en flott helg alle sammen.


2 kommentarer:

  1. Oi, den alligatoren så virkelig ekte ut. Ser ut som dere koser dere skikkelig med båtlivet. Blir et eget lite samfunn i sånne samlinger.
    Nyt helgen på sjøen, neste uke skal det bli varmere, sies det.

    SvarSlett
  2. Den hvite vesken øverst her var bare helt utrolig lekker!! Flink er du! =)

    SvarSlett