onsdag 24. mars 2010

November-bryllup

Mariann og Theo's bryllupsplanlegging er i gang og her sitter Mariann å lager invitasjonene.  Selve invitasjonen er trykket på hvitt vellumpapir og montert inn i perlemorsglansede kort med fucsia rosa silkebånd, alt pakkes i sølvfargede silkepapirforede esker og i alle eskene ligger det også en håndfull sjokoladehjerter drasjert i sølv.  Her overlates ingenting til tilfeldighetene - må være tidlig ute med invitasjoner i og med at vielsen skal foregå på Mauritius så trenger gjestene tid til å planlegge om de ønsker å være med dit ned eller om de bare ønsker å komme til champagnemottagelse på nyttåraften her hjemme i Oslo. Innbydelser skal bl.a. sendes til Kina, India og Filippinene. 


Kjolen er klar, brudgommens antrekk er klart, brudebukett ordnes på Mauritius, så den som er her er bare for inllustrasjonens skyld.

Her kan dere ta en titt på hvor vielsen skal foregå og vi skal bo mens vi er på Mauritius, Hotel Le Cannonier

1 kommentar:

  1. Så lekre invitasjoner ;o) Åhhh for et hotel dere skal være på ;o)) Tror nesten jeg må gifte meg på nytt jeg...hihihi må kanskje vente litt...hadde jo 1 års bryllups dag for 1 mnd siden ;o)))) Dette blir nok litt av en opplevelse og ikke minst en minner for livet for dere alle.

    SvarSlett