mandag 24. oktober 2011

Helgetur og pinneklirr


Ja så er atter en weekend over - en nydelig helg med bra vær og brukbare temperaturer, rundt 12-15 grader, oppholdsvær og litt sol.  Satte en teine på fredag kveld med håp om å få en kardinal eller to, i tillegg satte vi garn for å få litt fisk.  Fredag kveld, etter å ha kost oss med krabbe med tilbehør til middag fant jeg frem pinner og garn og strikket i løpet av helgen en lue og et skjerf. Begge oppskriftene finnes på Ravelry og skjerfet er Flower Scarf og luen heter Sea Pearls Hat.  Begge disse ble ferdig strikket men mangler knapper og blokking foreløpig.

Lørdag opprant med nydelig vær, og etter frokost reiste Ole-Jørgen til Sætre for å fylle bensin på jolla og når han kom tilbake så dorget vi en stund uten å få et eneste napp.  På lørdag kom det også 4 båter til så vi ble ikke alene.  Etter en bedre biffmiddag fra grillen satt vi ute og hygget oss med bål og noe godt i glasset.  Det var faktisk en 8-9 grader og lite vind så det ble en flott kveld.

På søndagen etter egg og bacon til frokost dro vi ut for å trekke garn og teiner.  Vi fikk 2 rødspetter, 5 sjøtunger og 2 torsk. Vi forsøkte også å dorge en stund men fikk noe mer fisk enn det vi hadde fått i garna. Vårt håp om kardinaler ble oppfylt - vi fikk 2 stk. og de ble kokt ombord.  De ligger nå i fryseren sammen med flyndrene og torsken skal saltes på slik at vi kan få oss en god middag med lettsaltet torsk  .
Etter å ha ryddet og pakket tok vi turen til Sætre for å fylle diesel før vi la kursen hjemover etter en flott helg.

2 kommentarer:

  1. Herlig! - Du kan dette med å kose deg :O) og strikkingen er det viktig å huske på når man skal på tur!

    SvarSlett
  2. Kjempefin bildecollage!! :))

    Du er flink!! :)))

    SvarSlett