torsdag 14. juli 2011

Som dagene går.....

Så er tilværelsen blitt en helt annen, det er rart og sårt å tenke på at pappa ikke er her lenger, men det ble en bisettelse slik han ønsket og det er jeg glad vi klarte å få til. Når noen man er glad i blir borte så kommer man alltid på ting man gjerne skulle ha sagt og gjort men vi venner oss til situasjonen etterhvert.

Livet vender så smått tilbake til normalen igjen, og etter bisettelsen ble jeg med min søster hjem til Älmhult (S) hvor hun bor. Det var trivelig å se hennes hus og alt hun hadde fått gjort med det.  Hun er av yrke utdannet dekoratør og driver med innredning så det var mange flotte detaljer og en del uvanlige innredningsdetaljer som det var gøy å se.  Vi hadde noen trivelige dager sammen, selv om tankene og samtalene ofte gikk til pappa og hva pappa ville ha syntes.
Jeg kom hjem med buss på lørdag slik at min kjære og jeg kunne gå i bursdagsselskap til Wilma som fylte 9 år på søndag.
Wilma fikk en jakke og lange dansesokker som jeg hadde strikket til henne og selvsagt glemte jeg å ta bilde av henne med plaggene på, men det blir nok anledning til å få tatt bilder ved en senere anledning.

Ferien nærmer seg og det er alltid litt å holde på med i båten før avreise og jeg syr nå nye gardiner til badet, og lugarene. I tillegg har vi kjøpt nye gardiner til salongen som skal settes opp. Har kjøpt plissegardiner (type, en slags persienne) som jeg håper blir slik jeg hadde tenkt. I tillegg må jeg vaske og sjekke hva som er i båten av klær, håndklær, sengetøy og slikt. Må også se over tørrvarer og supplere der hvor det er mangler.

På strikkefronten ellers så er det ikke mye på pinnene for øyeblikket, det eneste som finnes er en jakke til meg selv i Lotus Mink-garnet jeg kjøpte fra Pinnsvin Design tidligere i år.Jeg strikker en helt enkel top-down raglan cardigan. Garnet er nydelig og har angorafølelse men mangler alle "fly"hår som angorane har, så jeg tror resutatet skal bli bra.

1 kommentar:

  1. Så trist å lese om din fars bortgang! Sender mange varme tanker til deg <3

    Håper at strikkingen er god terapi (dn pleier å være det for meg) og jeg gleder meg til å se cardigan ferdig :)

    SvarSlett