torsdag 13. januar 2011

Pinneklirr

Nå er det en stund siden jeg har blogget noe, men tiden løper fra meg og i tillegg har influensaen vært på besøk (er fortsatt ikke kvitt den).

På Norsk Strikkeforum er det flere av oss som har fått for oss at vi skal strikke kjole/tunika sammen. Vi står fritt til å velge hvilken kjole/tunika vi vil strikke og med hva vi ønsker av garn. I tillegg har mange av oss blitt smittet av en Nessie-virus.
Viruset ble sendt oss av Pakkalakka og takk for deilig virus.

I tillegg har vi en along om vesker og  nå holder jeg på med NSF-vesken (samme veske som forumet har som "logo").

Her ser dere i alle fall min tunika  og Nessie strikket i Pickles Silk Sorbet. Tunikaen er etter et Drops mønster .  Denne var egentlig en tunika som jeg tenket min datter skulle ha men den ble stor nok til meg og derfor alt for stor til henne. Jeg strikket str. S/M.
Ikke bare influensa og Nessie-virus, men har i tillegg fått en urinveisinfeksjon og det er ikke noe behagelig.  Legen min ringte meg i dag!!, hun sa at det var masse hvite blodlegmer, proteiner og mye blod i prøven fra i går, så jeg fikk beskjed om å ta det helt med ro og holde meg god og varm innendørs. Åsså jeg som egentlig skal på sammenkomst med alle mine medelever fra ungdomsskolen på lørdag, det hadde vært så koslig å se de igjen, flesteparten har jeg jo ikke sett siden vi gikk ut skolen, men det er ikke noe å gjøre ved det.

4 kommentarer:

 1. Så fin oppdatering av bloggen :) Tunikaen og nessie'en var kjempefine!!

  SvarSlett
 2. Det lukter vår her inne!! ;-)

  Syns kjolen og Nessie-sjalet ditt ble supre! nydelig farge, og garnet ser flott og deilig ut! Gleder meg til å se hvordan Still light tunikaen din blir! =)

  SvarSlett
 3. Synes du skal være fornøyd med at tunikaen ikke passet dattera jeg, den var nå riktig flott på deg! :) Og kjempemisunnelig på deg som hadde mot til å strikke bobler på Nessie! :)

  Kjerringråd mot urinveisinfeksjon som funker på meg - 1 tsk natron rørt ut i vann, 2-3 ganger om dagen. God bedring!

  SvarSlett
 4. Så lekre plagg du har fått ferdig! =)
  Lekker sart vår-farge, også! =)


  Ta godt vare på deg selv, nå - og bli frisk fort! Natron funker forresten her, også! Rør ut en liten teskje natron i et stort glass vann og drikk det på tom mage om morran. Vent så et kvarter før du spiser eller drikker noe annet. Dessuten synes jeg det hjalp å ta store doser(1 gram 3 ganger dagen) med C-vitamin i noen dager.

  Krysser fingre, labber og tær for at det gjør susen så du får med deg festen! Klem m

  SvarSlett