torsdag 19. august 2010

Pinneklirr

Dagen flyr og det ser ganske så høstlig ute - ingen gule blader å se ennå, og det er grått, lett regn og ca 15 grader. Gjessene driver allerede å øver på formasjonsflyvning, så de drar vel snart til sydligere breddegrader.

De siste par dagene har jeg strikket ferdig vesken som jeg har bestilling på, den er nå i vaskemaskinen for toving, spent på hvordan resultatet blir. Det er like spennende hver eneste gang noe skal toves for tenk om .... ja tenk om det blir helt ødelagt og så må jeg starte på nytt med strikking og montering.  Så når tovingen er ferdig så er det blokking og tørking som står for tur. Så når vesken er ferdig og "godkjent i kvalitetskontrollen" så kommer bilde av vesken.

Samtidig med dette har jeg gjort meg ferdig med en veske som jeg har designet selv, og tusen takk til Aries som prøvestrikket oppskriften. Oppskriften finner du her Queenie  og den vil også bli å finne på Norsk Strikkeforums Oppskriftsblogg. Denne vesken er kjempeenkel å strikke og helt uten sømmer. Min utgave er strikket i 2 farger men den kan gjerne strikkes ensfarget. Dersom du synes mønsteret for bunnen er vanskelig så kan du strikke bunnen i perlestrikk i stedet, men da blir den ikke like formfast og da bør du stive opp bunnen med et veskeinnlegg (klipp ut bunnen i en firkantet isboks og pass den til slik at den blir liggende flatt innvendig i bunnen på vesken.  Håper du vil prøve deg og lykke til.

Ha en fin dag og kos dere i helgen som kommer. Selv skal jeg i 40 års selskap til min kjæres sønn på lørdag.

2 kommentarer:

  1. Så flott veska ble! Takk for at du deler mønster! *klem*

    SvarSlett
  2. Kjempeflott veske. Ha en herlig helg

    SvarSlett