fredag 2. juli 2010

Dagene flyr..

Nå er det en stund siden jeg blogget noe, men tiden strekker ikke riktig til, har hatt masse å gjøre med båten men den er endelig tilbake på vannet igjen og vi fikk tatt oss en tur på fjorden sist helg.  Vi hadde nydelig vær men jeg hadde ingen god helg.
Iløpet av natten til søndag, fikk jeg tidenes største og mest smertefulle tannbyll - når jeg så meg selv i speilt så så det ut som om jeg hadde fått ei slegge eller noe i ansiktet, hele høyre side var hovent, rødt og fryktelig smertefullt, men takket være verdens beste tannlege ( han var på ferie i den Tahilandske jungel) men tok seg tid til å ringe apoteket slik at jeg kunne få antibiotika.  Så etter snart en uke med 4 tabletter om dagen så er tannbyllen nesten helt borte å jeg ser så nogenlunde normal ut igjen.

På jobbfronten er tingene ikke noe trivelige - for jeg har ingen jobb lenger - den jobben jeg fikk i tidligere i år har blitt borte på grunn av manglende midler, så da er jeg tilbake til start igjen.  Har søkt flere nye men har ikke fått noe napp ennå.  Det er vel alderen som utelukker meg - det er ikke enkelt å være 53 år - med stor arbeidslyst og lang erfaring og realkompetanse når det i stillingsannonsenes krav står at man skal være bachelor, master eller ha andre eksamener fra universitet eller høyskole. Det hjelper heller ikke på at man har sykdomsplager som gjør at man til tider er mye sykemeldt.  Jeg har ikke gitt opp og vil fortsette å søke de jobber hvor jeg kan ha en mulighet, for jobbe vil jeg.

Akkurat nå så sitter jeg å legger siste hånd på presangene som skal sendes til mitt splitter nye tantebarn Tone Anita.  Bilder blir det ikke nå, det ødelegger bare overraskelsen. I tillegg så er det ferien som står for døren, vi flytter inn i båten for en 4 ukers periode i løpet av helgen, men noen stor tur blir det ikke i år, vi holder oss i nærheten, slik at man kjapt er hjemme igjen - for kanskje det dukker opp en ny jobb og da er jeg startklar på øyeblikket.

Til de av dere som starter ferien nå, sender jeg dere mine gode ønsker om en trivelig og avslappende sommer.
Her ser dere min kjære og meg, bildet ble tatt under et besøk på Marinemuseet i Horten

1 kommentar:

  1. Godt å høre at du er bedre! Og kjipt med jobben... =/

    Men fortvil ikke - det kommer sikkert nye muligheter for deg! Så hold humøret oppe - om ikke annet så på trass! *ler*

    Ønsker deg og dine en deilig ferie! =)

    SvarSlett