mandag 8. februar 2010

Vinteren holder fortsatt stand, det er -8 grader og værmannen melder om fortsatt kaldt men forventer sol i hele dag.  Foreløpig er det fortsatt mørkt ute, men det tar ikke så lang tid før lyset tar over for mørket.

Helgen har vært koslig, vi har vært i båten og hatt det fint der. Godt og varmt inne i båten og det var deilig i solen på akterdekket i går. Lørdag hadde vi et trivelig selskap med deilig mat sammen med de andre styremedlemmene og deres respektive, vi hadde et nydelig koldtbord med bl.a. hummer og spansk spekemat som ble levert av Nobel Catering. Upåklagelig service og levering.

I dag skal jeg på skolen for å planlegge møtet med ny arbeidsgiver som vi skal i møte med senere i uken, jeg sier vi for en av foreleserne på skolen skal være med på møtet. Gleder meg til ny jobb selv om det til å begynne med er en praksisplass så skal de bli deilig å kunne begynne å jobbe igjen. Det blir nok mye nytt og det blir en utfordring å jobbe med helt andre ting enn det jeg har jobbet med de siste årene. Jeg gleder meg til å ta fatt, for dagene blir ganske lange hjemme selv om jeg de siste par månedene har vært på skole, så er jo ikke det helt det samme som å være i arbeid.

Mariann og Theo's bryllupsplanlegging er godt i gang og for tiden sitter vi å forsøker å finne ut hvordan invitasjonene skal være og ideene har vi nå arbeidet oss igjennom og det ser ut til at løsningen på lay-out for disse er klar, men foreløpig er det hemmelig. Mariann's brudekjole er ferdig og den er helt utrolig lekker. Her ser dere en detalj fra kjolens overdel. Hele overdelen er håndbrodert  med ferskvannsperler, plajetter og swarovskikrystaller.

Hun har også begynt jakten på Theos antrekk, og det er like vanskelig som å finne den perfekte brudekjole, så vi får vel ganske mange turer i forskjellig butikker før det rette er funnet. Ikke nok med dette så skal man finne sko og annet tilbehør også. Selve bryllupet på Mauritius er stort sett ferdig planlagt men selskapet hjemme i Norge skal også komme på plass, datoen for dette blir Nyttårsaften 2010.

På strikkefronten har det vært stille denne helgen, har bare strikket bittelitt på sjalet av hemmlig venn garnet, men det begynner å ta form. I tillegg skal jeg legge opp til Ashleyluen igjen, men velger antagelig noe annet enn Tynn Alpakka som jeg forsøkte med og rakk opp igjen., men har ikke helt bestemt hva jeg skal velge fra lageret mitt ennå.

Håper dere alle for en fin dag i dag.
3 kommentarer:

 1. Høres ut som en herlig helg. Så spennende med bryllupsplanlegging. Lykke til videre

  SvarSlett
 2. Ooooooh! Detaljen fra brudekjolen var aldeles nydelig! =)

  Ponchetten din blir også griselekker! Gleder meg til den er ferdig! =)

  SvarSlett
 3. Takk for skryt og kommentarer

  SvarSlett