torsdag 15. oktober 2009

Pinneklirr , brullupsplanlegging og litt som dagene går

Ja nå nærmer det seg slutten, dåpskjolen er snart ferdig og den blir bare lekker (synes jeg), mangler bare litt på ermene før montering og blokking. Har fått masse positive tilbakemedlinger om at den blir skikkelig fin o.l. Gleder meg til den blir ferdig for nå begynner jeg å bli nokså lei.


Nå skal jeg legge opp til en bolero som min datter skal bruke i forbindelse med et bryllup som hun og hennes Theo skal være gjester i nå i desember så det er bare å skynde seg. Hun har ikke riktig bestemt seg for hvilket mønster hun skal velge ennå men nå må hun få ut den berømte fingeren dersom mor skal bli ferdig i tide, har tross alt andre ting som skal gjøres også. Har tenkt å bruke noe av mitt lekre SeaSilk garn fra Handmaiden sammen med Kid-Silk fra Drops, tror det blir ganske lekkert.

Bryllupsplanleggingen går som den skal, kjole er innkjøpt og den er bare så nydelig, og mor gråt en skvett når hun fikk se jenta si i denne kjolen. Selv om det ikke blir noe bryllup før i november neste år så er det mye som må gjøres allerede nå i og med at bryllupet skal fåregå på Mauritius.
Hotell og reiser skal bestilles og i og med at det antagelig blir noen som reiser for å få med seg vielsen så må vi jo forsøke å få til en form for gruppereise for gjestene. I tillegg så må man tenke litt på det man skal ha med, i tillegg til bryllupsklær, har bl. a . bestilt graverte champagneglass, kakespade og kakekniv samt en gjestebok.
Ikke nok med at vi skal til Mauritius for selve vielsen, men brudeparet planlegger i tillegg en fest for sine venner her hjemme og en del av denne planleggingen faller på hu mor også. Bare tenk - det skal lages hold av datoen kort, invitasjoner og slikt tar tid, Mariann skal ikke ha noe ferdige kort men de skal lages og da må man jo lete etter det man trenger for å lage dette, til og med skrifttypen på disse kortene er oppe til diskusjon. Ja den ungdom vet hva de vil.

I forrige uke var vi en tur til Bolærne med båten sammen med gode venner for å fiske krabber og hummer, vi fikk 45 krabber og 1 hummer, vi hadde bra vær selv om det blåste litt ikke mer enn frisk bris den ene dagen men vi var ute. Vi hygget oss med mye god mat og godt drikke ved siden av. Lørdag var det den store krabbefestdagen, hvor vi spiser nykokt krabber med tilbehør av litt loff, majones og sitron og selvsagt litt godt i glasset ved siden av. Det ble en hyggelig kveld hvor vi satt ute til sent på kveld. Selv om det var litt kjølig så hadde vi det fint bak noen levegger og med lampeoljepeisen på.


Til helgen blir det en ny tur ut på fjorden og kanskje går den til Oscarsborg ved Drøbak hvor vi vet vi vil treffe mange Båtplassenvenner til Oktoberfest med tyrolermusikk, men vi har ikke riktig bestemt oss ennå så vi får se hva det blir til.Ha en flott uke alle sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar