onsdag 13. mai 2009

17. mai nærmer seg med stormskritt


Ja, nå nærmer dagen seg, den store dagen for pølse og isspising, korpsmusikk og glade barn og kanskje stressede foreldre.
For oss så blir det kun korps den dagen, lite med andre sosiale aktiviteter for etter spilling ved diverse flaggheisinger, spilling i gatene på morgenen, samling i skolegården med enda en flaggheising, frokost, og barnetoget i Oslo sentrum, ja da skal jeg fortelle at det er godt og komme hjem til godstolen med føttene på en skammel og bare slappe av, spise litt godt og komme seg tidlig i seng. Dagen starter grytidlig i år vi må opp kl. 05:00 og så går det slag i slag. Regner med å være hjemme sent på ettermiddagen.
Fingrene mine er fortsatt helt for jæ.....lige så strikketøyet hviler, men det ryddes på spreng slik at yngste datteren som flytter hjem for noen uker skal få plass til noe av sitt pikk og pakk. Hun skal flytte men den nye leiligheten som hun skal flytte til blir ikke tilgjengelig før sent på sommeren, så da blir det hjem til mamma. Det blir litt trangt men alt går.
HA EN FLOTT NASJONALDAG ALLE SAMMEN OG KOS DERE
Bildet er tatt mens Sofienberg Musikkorps var på tur i Østerrike for et par år siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar